ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πανέτοιμοι για τα πλέι-οφ»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπασκόνια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πλέι-οφ.

«Πανέτοιμοι για τα πλέι-οφ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξύπνησα το πρωί και είχα 30-35 μηνύματα γι’ αυτό. Ήταν τρομερή φάση αν και όλο το παιχνίδι το επισκιάζει ο τραυματισμός του φίλου μου και πρώην συμπαίκτη του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να γίνει. Από εκεί και πέρα ήταν τρομερή φάση. Το έχω ξαναδεί. Δεν το έχω δει στο Madison Square Garden αλλά το έχω δει στο μεταξύ μας».

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα έχεις καλές και κακές μέρες. Γυρίσαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα κάναμε τη δουλειά μας και δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν τα παιχνίδια που έρχονται θα δείξουν σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Θέλουμε μέχρι τον επόμενο μήνα να έχουμε ανέβει για να μπορεί η ομάδα να παίζει όπως πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στα Play off»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.