ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παράταση στην ενημέρωση στους παίκτες για τις οφειλές

Την άλλη εβδομάδα θα μεταβεί, τελικά, στο Κορωπί ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ για να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για τις οφειλές.

Παράταση στην ενημέρωση στους παίκτες για τις οφειλές

Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν μεταξύ τους σήμερα πριν από τη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, καθώς είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν πληρωθεί.

Η υπόσχεση της διοίκησης να πάρουν το 60% της δόσης του Οκτωβρίου στο τέλος του Ιανουαρίου δεν έχει τηρηθε. Η  Αλ Αϊν έχει καθυστερήσει να δώσει τις 750.000 για τον Μάρκους Μπεργκ και αυτό δημιουργεί πρόβλημα, ενώ έχει «διπλώσει» και η δόση του Δεκεμβρίου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αφου ενημερώθηκε για το αίτημα των παικτών για ενημέρωση, θα πήγαινε στο Κορωπί αύριο το μεσημέρι. Τελικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε μια μικρή παράταση, ώστε να μελετήσει όλα τα δεδομένα και θα πάει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την επόμενη εβδομάδα, όπου και θα μιλήσει στους παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ