ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το δημοψήφισμα Γιαννακόπουλου!

Άμεση η ανταπόκριση των οπαδών στην ανακοίνωση της ΚΑΕ. Το κλίμα που επικρατεί για την κατάσταση, μέσα από τα σχόλια των οπαδών του «τριφυλλιού».

Χαμός στη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το δημοψήφισμα Γιαννακόπουλου!

Το βράδυ της Τετάρτης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας για την απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αναστολή της ποινής που του επεβλήθη από τη διοργανώτρια με αφορμή τα σχόλια στο instagram.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι θα τρέξουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την παραμονή ή όχι του συλλόγου στην Ευρωλίγκα. Στην ανάρτηση της ανακοίνωσης στο επίσημο site της ΚΑΕ, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» άφησαν εκατοντάδες σχόλια, σχετικά με την κίνηση που αναμένεται να λάβει χώρα, με τις απόψεις να ποικίλλουν.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αδικιες σε πολλα παιχνιδια..δεν σεβονται εναν σοβαρο επενδυτη…δεν σεβονται την ομαδα με τα περισσοτερα εισιτηρια και sold out…ουτε καν τους 6 τιτλους….αποχωρηση απο την παρωδια του σιχαμενου μπερτομεου…στηριξη στον ΔΗΜΗΤΡΗ Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ»

«Σημαντικο το αυριανο ματς…αν συνεχισουν τα προκλητικα σφυριγματα και αυτη η αντιμετώπιση στον προεδρο θα είμαστε μαζι του..»

«Είναι απλά τα πράγματα. Ο ΠΑΟ πρέπει να φύγει από την euroleague. Δεν είναι η πρώτη ποινή αφού μας έχουν δώσει πάρα πολλές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Φυσικά δε λέω όταν είμαστε υπόλογοι να μην τιμωρούμαστε αλλά όταν οι τιμωρίες ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν αυτά της εκδίκησης».

«Δεν είναι δυνατόν να ανοίγονται τέτοια θέματα στο μέσο της περιόδου. Οι όποιες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν τον Ιούνιο όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Τα περί “δημοψηφίσματος” ας τα ξεχάσουμε καλύτερα..»

«Το 1996, το 2002 και το 2009 ο πατερας του κι ο θειος του με κοντρα διαιτησια πηραν Ευρωπαικο. Προεδρε μην βαλεις την ομαδα σε αχαρτογραφητα νερα. Γνωριζεις περοσσοτερο απο τον καθενα μας οτι Μπασκετικος Παναθηναικος = Οικογενεια Γιαννακοπουλου»

«Η καλυτερη απαντηση θα ειναι το έβδομο!!!!!!!δεν χρειαζεται να αποχωρησουμε τωρα. Ας το παρουμε και μετα ναι. Εκει να δειτε πόνος!!! Είναι κρίμα για τον προπονητή και τους παίχτες.. Ο Πέιν πχ για ενα παιχνιδι ευρωλίγκας ηρθε;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...