ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Ύστατη προσπάθεια για Κουλιμπαλί

To παλεύει μέχρι τέλος ο Παναθηναϊκός για την πώληση του άσου από το Μάλι.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει προτάσεις από το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ωστόσο οι κρούσεις που έγιναν δεν προχώρησαν στο σημείο που θα ήθελε ο παίκτης αλλά και ο Παναθηναϊκός.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 12.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, η υπόθεση του δεξιού μπακ από το Μάλι είναι ακόμη ανοιχτή, καθώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού. Από τις εν λόγω αγορές μάλιστα προέκυψε νέα κινητικότητα για τον Κουλιμπαλί και σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει προκύψει νέος σύλλογος που ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον διεθνή μπακ.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να είναι καθοριστικά για το ζήτημα αν και εκ πρώτης όψεως οι πιθανότητες για κάποιο deal δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον Κουλιμπαλί είχαν προκύψει κρούσεις τόσο από την πολωνική Λέγκια, όσο και από τη βέλγικη Μαλίν, δυο περιπτώσεις που δεν προχώρησαν εν τέλει.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους
Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους 7.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close