ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΥΣΗ

Δοκιμή νέου συστήματος από τον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται έντονα την αλλαγή διάταξης εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Το σύστημα που δοκίμασε την Τετάρτη στο Κορωπί και τα πρόσωπα που θα το υποστηρίξουν.

Δοκιμή νέου συστήματος από τον Ουζουνίδη

Οι συνεχόμενες μεταβολές που λαμβάνουν χώρα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν έχουν δυσκολέψει ιδιαιτέρως τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έχει προβεί σε δεκάδες αλλαγές αλλά και… αλχημείες (όπως συνέβη με τον Δώνη) ώστε να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις βάσει του υλικού που διαθέτει στα χέρια του.

Έπειτα από το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τις αποχωρήσεις βασικών στελεχών αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν ν’ αναγκάζουν τον Εβρίτη τεχνικό στη σκέψη για νέες δοκιμές, όσον αφορά το σύστημα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο 49χρονος προπονητής δοκίμασε το 3-5-2, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η διάταξη που θα εφαρμόζει καλύτερα στο υπάρχον ρόστερ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βάσει των δοκιμών του, η τριάδα στην άμυνα καλύφθηκε από τους Οικονόμου – Κολοβέτσιο – Γιόχανσον, με τους Κουλιμπαλί – Ινσούα να τοποθετούνται στα «φτερά» ως wing backs, τον Κάτσε ως αμυντικό μέσο, τους Λουντ – Άλτμαν ένα «κλικ» πιο μπροστά, με τους Μυστακίδη και Δώνη στην κορυφή της επίθεσης.

Η καινοτομία αυτή αναμένεται να δοκιμαστεί και στην σημερινή προπόνηση, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμη το εάν θα δούμε το 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ουζουνίδη να λαμβάνει άμεσα απόφαση για το αν θα πορευτεί με νέα δεδομένα ή θα προτιμήσει την πεπατημένη οδό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.