ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπερτομέου: «Η Ευρωλίγκα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Oι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, σχετικά με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Μπερτομέου: «Η Ευρωλίγκα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραδέχθηκε ότι η διοργάνωση έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η Ευρωλίγκα από την πλευρά της αδυνατεί να αποδεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, «φωτογραφίζοντας» με τη δήλωσή του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου:

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια ζητήματα. Η Ευρωλίγκα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την Ευρωλίγκα. Εμείς σαν Ευρωλίγκα δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν ανεχόμαστε την ασέβεια απέναντι σε φιλάθλους, προπονητές, παίκτες και παράγοντες. Αν μια ομάδα θέλει να παραμείνει εδώ, θα πρέπει να το κάνει σε ένα αθλητικά φιλικό περιβάλλον. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο σύλλογος έχει πολλά τρόπαια και επιτυχίες.

Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ελπίζω, ωστόσο, πως οι σχέσεις μας σύντομα θα δουν καλύτερες μέρες. Όμως, επαναλαμβάνω, πως κάθε πλευρά οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, ένας από τους οποίους είναι αυτός του αλληλοσεβασμού. Αν όχι, οι σύλλογοι αυτοί δεν μπορούν να μείνουν στην Ευρωλίγκα»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.