ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Δεν πάει ΟΑΚΑ με Μπασκόνια ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην μεταβεί απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια (21:15).

Δεν πάει ΟΑΚΑ με Μπασκόνια ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην Euroleague για επιβολή νέας τιμωρίας.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης τους οπαδούς τους για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την παραμονή ή όχι της ομάδας στον θεσμό, μετά την απόρριψη της αίτησης Γιαννακόπουλου για παρουσία στο γήπεδο έως ότου βγει η απόφαση των αρμόδιων οργάνων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένει την τελική απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της Euroleague, περιμένοντας τη μείωση ή την εξάλειψη της ποινής (απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα έτος) που επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.