ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Betarades Στοίχημα: Ατρόμητος με κάλυψη, Over στο ΟΑΚΑ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Betarades Στοίχημα: Ατρόμητος με κάλυψη, Over στο ΟΑΚΑ

Περιορισμένες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα, ωστόσο έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και αναμετρήσεις από την Ολλανδία και την Euroleague. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Προβάδισμα ο Ατρόμητος

Ξεκινάμε από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες, παρά το γεγονός ότι δε θα έχουν σήμερα στη διάθεσή τους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, είναι ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, ιδιαίτερα ισχυρό εντός έδρας. Σήμερα είναι δεδομένο ότι ο Ατρόμητος θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να κάνει την ανατροπή, θα προσεγγίσει σοβαρά το ματς και έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη, έστω και αν αυτή αποδειχθεί γοήτρου και μόνο. Θα πάμε, επομένως, με το 1 DNB σε απόδοση 2.15 στην Winmasters (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κερδίζει η Φίτεσε

Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Ντεν Χάαγκ – Φίτεσε. Δεν έχουν μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2018 οι γηπεδούχοι, στα τρία ματς που έχουν δώσει για το νέο έτος σε επίπεδο πρωταθλήματος αγνοούν τη νίκη, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Φίτεσε, στον αντίποδα, προέρχεται από δύο διαδοχικά “τρίποντα” επικρατώντας με 2-1 της Τσβόλε και με 2-0 της Γκρόνινγκεν, εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Έχει, παράλληλα, ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο από την αντίπαλό της, διεκδικώντας ένα “εισιτήριο” για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είναι καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θέλουν περισσότερο τον αγώνα σήμερα, έρχονται από θετικά αποτελέσματα και με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαστε στο “διπλό” σε απόδοση 2.10.

Μεγάλο σκορ στο ΟΑΚΑ

Περνάμε στην Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Αναμένεται ένα παιχνίδι στο οποίο θα γίνει μεγάλη “μάχη” και δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα ξεφύγει στο σκορ, αν και οι “πράσινοι” στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ αυξάνει πάρα πολύ τον ρυθμό της επίθεσής του και σημειώνει 84.2 πόντους κατά μέσο όρο. Η Μπασκόνια, από την πλευρά της, είναι ένα άκρως επιθετικό σύνολο και σκοράρει 82 πόντους ανά αγώνα στην Euroleague και 82.5 πόντους στην ισπανική λίγκα. Στον πρώτο γύρο οι Βάσκοι κέρδισαν 85-84, αναμένουμε και σήμερα το σκορ να πάει ψηλά και επιλογή θα αποτελέσει το Over 158.5 πόντοι σε απόδοση 1.91.

“Απούσες” οι άμυνες

Ολοκληρώνουμε με έναν ακόμη αγώνα της Euroleague, αυτό της Βαλένθια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ισπανοί αγωνίζονται σταθερά με σημαντικές απουσίες, γεγονός που έχει περιορίσει το ροτέισον σε 7-8 παίκτες, ουσιαστικά. Η λογική λέει ότι η ομάδα του Ιτούδη δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα αν είναι σοβαρή, ωστόσο και αυτή θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απώλειες, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι δύο ψηλοί της, Χάντερ και Χάινς, που τραυματίστηκαν. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ θα αποσυντονιστεί με την απουσία των δύο αυτών παικτών, αλλά ταυτόχρονα επιθετικά θα τρέξει σε όλο το ματς και θα επιχειρήσει πολλά σουτ. Τη ίδια στιγμή η «λειψανδρία» της Βαλένθια δεν της αφήνει περιθώρια να παίξει σκληρά στην άμυνα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος των φάουλ και των αποβολών. Όλες οι συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση του Over 165.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE