ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκεί πήγαν τα λεφτά από την πώληση Βιγιαφάνιες

Με ποιον τρόπο χρησιμοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος τα χρήματα που ήρθαν από την Αλάνιασπορ.

Εκεί πήγαν τα λεφτά από την πώληση Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετακομίζοντας στην Τουρκία, προκειμένου οι «πράσινοι» να πάρουν μια μικρή «ανάσα» από τα έσοδα της πώλησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Οι Τούρκοι έστειλαν στο «τριφύλλι» την προκαταβολή για τη μεταγραφή του «Βιγιαφάνιες», ωστόσο το εν λόγω ποσό δεν χρησιμοποιήθηκε για μισθούς ή για την κάλυψη των δόσεων των ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει προσφυγή.

Αντίθετα, τα χρήματα πήγαν κατευθείαν στην εφορία, προκειμένου να πληρωθεί η τελευταία δόση, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εν λόγω υποχρέωση (της εφορίας) είχε δεσμευτεί να καλύπτει ο Γιάννης Αλαφούζος, κάτι το οποίο δεν έγινε στην προκειμένη περίπτωση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου τονίζουν ότι ναι μεν αποπληρώθηκε η δόση της εφορίας από τα έσοδα των μεταγραφών, ωστόσο θα ήταν ποσό το οποίο θα έβαζε στη συνέχεια ο ίδιος ώστε να καλυφθούν λοιπές υποχρεώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.