ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Ύστατη προσπάθεια για Κουλιμπαλί

To παλεύει μέχρι τέλος ο Παναθηναϊκός για την πώληση του άσου από το Μάλι.

Ύστατη προσπάθεια για Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει προτάσεις από το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ωστόσο οι κρούσεις που έγιναν δεν προχώρησαν στο σημείο που θα ήθελε ο παίκτης αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, η υπόθεση του δεξιού μπακ από το Μάλι είναι ακόμη ανοιχτή, καθώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού. Από τις εν λόγω αγορές μάλιστα προέκυψε νέα κινητικότητα για τον Κουλιμπαλί και σύμφωνα με την «Πράσινη» έχει προκύψει νέος σύλλογος που ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον διεθνή μπακ.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να είναι καθοριστικά για το ζήτημα αν και εκ πρώτης όψεως οι πιθανότητες για κάποιο deal δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον Κουλιμπαλί είχαν προκύψει κρούσεις τόσο από την πολωνική Λέγκια, όσο και από τη βέλγικη Μαλίν, δυο περιπτώσεις που δεν προχώρησαν εν τέλει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...