ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Στείλαμε μήνυμα στην Ευρωλίγκα, το έχουμε σαν χώρα με τα δημοψηφίσματα»

Ο Ίαν Βουγιούκας έδωσε, με λίγα λόγια, το κλίμα που επικρατεί μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια και εν όψει του δημοψηφίσματος.

Βουγιούκας: «Στείλαμε μήνυμα στην Ευρωλίγκα, το έχουμε σαν χώρα με τα δημοψηφίσματα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

«Μας έλειψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέραμε ότι υπάρχουν εξωαγωνιστικά θέματα. Στείλαμε ως Παναθηναϊκός ένα μήνυμα προς την Εuroleague. Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τι θα γίνει. Έχουμε γίνει μία χώρα που το έχει με τα δημοψηφίσματα, όπως φαίνεται. Θα μας επηρεάσει, αλλά εμάς η δουλειά μας είναι να βάλουμε το νέο παίκτη (σ.σ. Πέιν) στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.