ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ» ΟΙ ΦΗΜΕΣ

Πικ: «Ο Τζέιμς αφήνει το ΝΒΑ για να έρθει στον Παναθηναϊκό» (pics)

O γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μάικ Τζέιμς τον οποίον φέρνει μια «ανάσα» από το «τριφύλλι»!

Πικ: «Ο Τζέιμς αφήνει το ΝΒΑ για να έρθει στον Παναθηναϊκό» (pics)

Όσο περνά η ώρα, το «παζλ» σχετικά με τον Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως συμπληρώνεται. Μετά την ανάρτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος ανέβασε στο instagram φωτογραφία με την πράσινη φανέλα, ήρθε η σειρά του έγκυρου δημοσιογράφου να αναφερθεί στην περίπτωση του.

Ο Πικ «τιτίβισε» στο Twitter τα εξής: «Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Νέα Ορλεάνη για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό με deal μέχρι το φινάλε της σεζόν. Σύντομα επίσημο. Ο Μάικ Τζέιμς απέρριψε πρόταση με 300 χιλιάδες δολάρια τον μήνα στην Κίνα και αφήνει το ΝΒΑ, για να βγάλει λιγότερα στην Ελλάδα, Ακολουθεί την καρδιά του, το αίμα του είναι πράσινο από τον Παναθηναϊκό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...