ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός στο προφίλ του Τζέιμς: «Μας τρέλανες παικταρά!» (pics)

Φοβερή η ανταπόκριση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην «πράσινη» ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς!

Χαμός στο προφίλ του Τζέιμς: «Μας τρέλανες παικταρά!» (pics)

Τι κι αν είναι νωρίς το πρωί. Η Παρασκευή ξημέρωσε με τους καλύτερους οιωνούς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν με το που… ξύπνησαν, είδαν τον Μάικ Τζέιμς να αναρτά φωτογραφία του με την πράσινη φανέλα .

Στη συνέχεια, ήρθε και η ανάρτηση από πλευράς Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος παρουσιάζοντας τα δεδομένα αναφέρεται ότι ο ο Τζέιμς βρίσκεται πολύ κοντά στο «τριφύλλι», με αποτέλεσμα να ανέβει το… θερμόμετρο στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το προφίλ του Μάικ Τζέιμς κατακλύστηκε με «πράσινα» σχόλια, με τους Έλληνες και «πράσινους» ακόλουθούς του να του ζητούν να επιστρέψει πίσω στην ομάδα, τονίζοντας ότι έχει μια δουλειά να τελειώσει, αναφερόμενοι στην συμμετοχή στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, πέραν των εκατοντάδων αποθεωτικών σχολίων, υπήρξαν και μερικά που… περιέγραψαν πλήρως το κλίμα που επικρατεί: «Με το που ξύπνησα είδα τη φωτογραφία σου με τα πράσινα. Τι μας έκανες πρωί πρωί παικταρά μου»…

View this post on Instagram

A post shared by Mike James (@mrnatural_05)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.