ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Πρόταση της Αστάνα για Κουλιμπαλί

Ο σύλλογος από το Καζακστάν έχει μπει γερά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Τι προσφέρει η Αστάνα στον Παναθηναϊκό για τον αμυντικό από το Μάλι.

Πρόταση της Αστάνα για Κουλιμπαλί

Νέα κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς λίγες εβδομάδες μετά την προσπάθεια της Μαλίν, ήρθε η σειρά της Αστάνα στο να κάνει κρούση για να αποκτήσει τον αμυντικό από το Μάλι.

Ο σύλλογος από το Καζακστάν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον ποδοσφαιριστή, με τους «πράσινους» αλλά και τον Κουλιμπαλί να ζητούν το κάτι παραπάνω από την πρόταση της Αστάνα.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από το Καζακστάν προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 400.000 ευρώ, με την πλευρά του Κουλιμπαλί να ζητάει 500.000 ευρώ, ενώ στον Παναθηναϊκό προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ, με το «τριφύλλι» να αναζητά μια καλύτερη τιμή ώστε να πει το «ναι» για να προχωρήσει περαιτέρω η διαδικασία.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 9.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διαπραγματεύσεις παραμένουν ανοιχτές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το εάν θα επέλθει συμφωνία και η Αστάνα καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της τον δεξιό μπακ από το Μάλι.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ