ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε Παναθηναϊκά χέρια με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το όνειρο όλων των Παναθηναϊκών και την επόμενη κίνηση που περιμένουν όλοι από την Ευρωλίγκα.

Σε Παναθηναϊκά χέρια με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς!

Λόγια Παναθηναϊκά, λόγια σοφά και λόγια που δείχνουν τον μονόδρομο της αντίδρασης τη δεδομένη χρονική στιγμή (όχι το καλοκαίρι). Ο Παναθηναϊκός τραβάει το δικό του μονοπάτι και ομολογουμένως το κάνει μ΄ έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο, κάτι που δεν γίνεται εσχάτως αλλά περίπου από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκφράζει σε όλα τα επίπεδα τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Γιατί; Αν είσαι Παναθηναϊκός καταλαβαίνεις και αν δεν είσαι πάλι καταλαβαίνεις γιατί αυτή η ομάδα έχει κάτι το διαφορετικό στο εγχειρίδιο και τη δομή της.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.