ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέλα στο instagram του Τζέιμς από οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Έγινε χαμός μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τρέλα στο instagram του Τζέιμς από οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι μένουν μονάχα τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό.

Η αποκάλυψη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού», οι οποίοι είδαν έναν από τους αγαπημένους παίκτες τους κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, να ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

«Καλωσόρισες σπίτι σου Μάικ», «Ήρθε η ώρα να πάρουμε το 7ο», «Μάικ επιτέλους, επέστρεψες», «Και τώρα γερά για να πάμε Βελιγράδι», «Μάικ το ΟΑΚΑ σε περιμένει», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο προφίλ του Αμερικανού.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Mike James (@mrnatural_05)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...