ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκα – φωτιά του Σενγκέλια για τον Παναθηναϊκό!

Τι είπε ο Γεωργιανός σταρ της Μπασκόνια για τον «εξάστερο».

Ατάκα - φωτιά του Σενγκέλια για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τορνίκε Σενγκέλια μίλησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 80-76.

Ο σταρ των Βάσκων εξέφρασε την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της διαμάχης του «τριφυλλιού» με την Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ανήκει στην διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σενγκέλια:

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δε στάθηκαν δίπλα σας κατά τη ανάκρουση του ύμνου της Euroleague, δίνοντας συνέχεια στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της «πράσινης» ΚΑΕ και της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης…

«Ήταν δική τους απόφαση και τη σέβομαι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία σοβαρή ομάδα και αν οι παίκτες του θεωρούν ότι αυτή η κίνηση ήταν απαραίτητη προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω τίποτα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στον Παναθηναϊκό μπορεί να σημαίνει και την έξοδο της ομάδας από την Euroleague…

«Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Euroleague. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, αλλά όπως είπα ό,τι αποφασίσουν είναι δική τους και μόνο επιλογή».

– Τελικά τα πάντα ήταν θέμα ρυθμού απόψε; Μπήκατε πολύ δυναμικά στο παρκέ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσατε τη συνοχή σας σε άμυνα και επίθεση…

«Θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ειδικά στην άμυνα. Αυτό ήταν το ?’κλειδί” της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που χάσαμε την αμυντική συγκέντρωση μας, δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να αντεπιτεθεί και στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι».

– Στην τρίτη περίοδο δεν βρήκατε τις απαντήσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ξεφεύγουν με διψήφια διαφορά (+15). Σε αυτό το διάστημα θεωρείς ότι χάθηκε το παιχνίδι;

«Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι… Κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα, ενώ σε κάθε δική μας λάθος άμυνα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο να σκοράρει. Τα δικά μας λάθη έγιναν πόντοι του Παναθηναϊκού και φτάσαμε στην ήττα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...