ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτόν τον Γκάμπριελ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!

Ο «X Factor» του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Μπασκόνια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Αυτόν τον Γκάμπριελ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!

Κατά κοινή ομολογία, ο Παναθηναϊκός της σεζόν 2017-18 διαθέτει περισσότερη ισορροπία στο ρόστερ του, έχοντας ξεκάθαρους «πυλώνες» στην πεντάδα (Καλάθης – Γκιστ) αλλά και μεγαλύτερη βοήθεια από τον πάγκο, σε σχέση με την περσινή χρονιά, γεγονός που αναδεικνύεται στα περισσότερα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Πέραν των… κλασικών πρωταγωνιστών, κάθε νίκη που έβαλε η ομάδα στο σακούλι της φέρει την «υπογραφή» ενός ακόμη παράγοντα, που συνήθως έρχεται από τον πάγκο και αλλάζει τον ρου της ιστορίας. Το βράδυ της Πέμπτης, τον ρόλο του Χ Factor έπαιξε με περισσή επιτυχία ο Κένι Γκάμπριελ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ σήμανε το «σάλπισμα» για την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού μετά το 11-18 της πρώτης περιόδου, σημειώνοντας 15 πόντους με 4/7 τρίποντα, 1/3 δίποντα και 1/2 βολές, ενώ κατέβασε 4 ριμπάουντ και έκλεψε 2 φορές τη μπάλα από τα χέρια των Βάσκων. Το Index Rating του κατέγραψε 19 βαθμούς, σε μια all around εμφάνιση που αποτελεί την καλύτερη φετινή του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως τώρα, ο Γκάμπριελ κινούταν σε… μέτριες επιδόσεις, ωστόσο όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσω των δηλώσεών του, η έξτρα δουλειά των τελευταίων εβδομάδων στις προπονήσεις άρχισε να αποδίδει καρπούς, ανεβάζοντας από κοινού την ψυχολογία του και τα νούμερά του.

Πλέον, το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ άλλο που δεν θέλει να βλέπει άλλον έναν ψηλό του να ανεβάζει δύο κλικ παραπάνω την απόδοσή του, εν όψει των κρισιμότατων αναμετρήσεων στην Ευρωλίγκα, οι οποίες θα κρίνουν το εάν ο Παναθηναϊκός θα πάρει μια θέση στην τετράδα η όχι.

Οι αριθμοί του Γκάμπριελ στην Ευρωλίγκα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.