ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έξαλλος ο Ιτούδης με τους διαιτητές: «Θα διαμαρτυρηθούμε επισήμως…»

Ξέσπασε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τη λήξη του ματς με τη Βαλένθια.

Έξαλλος ο Ιτούδης με τους διαιτητές: «Θα διαμαρτυρηθούμε επισήμως...»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την ήττα από τη Βαλένθια, με τον Δημήτρη Ιτούδη να διαμαρτύρεται έντονα λόγω της αποβολής του κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για τη διαιτησία:

«Είναι καλό που δεν αποβλήθηκα από εδώ. Πίστευα πως ένας από τους διαιτητές θα μπορούσε να με αποβάλει  από τη συνέντευξη Τύπου. Είναι ακόμα στα αποδυτήρια και δόξα το Θεό είμαι εδώ και μου επιτρέπεται να μιλήσω. Η Βαλένθια είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και κάνει σπουδαία προσπάθεια.

Αλλά εμείς ως ομάδα και οργανισμός αξίζουμε ένα καλύτερο επίπεδο διαιτητών. Αποβλήθηκα επειδή προέτρεψα την ομάδα μου να παίξει καλύτερη άμυνα. Μια φορά συζητήσαμε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και θα στείλουμε επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο των διαιτητών. Δυστυχώς αρχίζω έτσι ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ και κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Βαλένθια, που τη σέβομαι».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...