ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Euroleague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για την αντίδραση του Παναθηναϊκού!

Η Euroleague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία, για την απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού. Τραβάει στα άκρα το σχοινί η διοργανώτρια αρχή!

Η Euroleague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για την αντίδραση του Παναθηναϊκού!

Συνεχίζεται ο… πόλεμος της Euroleague με το «τριφύλλι», στον οποίον υπάρχει νέο επεισόδιο, με τη διοργανώτρια αρχή να τραβάει στα άκρα την υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η Euroleague ανοίγει πειθαρχική διαδικασία, για να ερευνήσει τι συνέβη και οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν πήγαν στο κέντρο του παρκέ πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, κατά τη διάρκεια του ύμνου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά λεπτομέρειες για το θέμα εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.