ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η «απειλή» της Νέγκα προς τον ΣΚΑΪ για τα χρεωστούμενα: Πληρώστε αλλιώς…

Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποδέκτη τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η «απειλή» της Νέγκα προς τον ΣΚΑΪ για τα χρεωστούμενα: Πληρώστε αλλιώς...

Εδώ και δύο ημέρες, η εκπομπή Rodeo έχει σταματήσει να προβάλλεται, εξαιτίας οικονομικών – όπως φαίνεται – εκκρεμοτήτων μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού και της παραγωγής. Οι παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής, μάλιστα, έμαθαν εντελώς ξαφνικά ότι “κόπηκαν”, με συνέπεια να μην μπορέσουν να αποχαιρετήσουν σωστά το τηλεοπτικό κοινό τους.

Η Αθηναΐς Νέγκα, έκανε μία αιχμηρή αλλά και χιουμοριστική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποδέκτη τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

“Αγαπητοί  Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο και το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα. Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια. Όχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας”.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE