ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με πούλμαν η επιστροφή από τα Γιάννενα

Ο λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Με πούλμαν η επιστροφή από τα Γιάννενα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο, τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League, με τη σέντρα του ματς να έχει οριστεί για τις 19:30, γεγονός που οδήγησε τους «πράσινους» στο να πάρουν απόφαση για την επιστροφή τους στην Αθήνα μέσω πούλμαν.

Ο λόγος; Η τελευταία προγραμματισμένη πτήση από τα Ιωάννινα προς την Αθήνα (για το Σάββατο) είναι προγραμματισμένη στις 20:30, όταν και το ματς στους «Ζωσιμάδες» θα βρίσκεται εν εξελίξει. Οπότε, για να επιστρέψει αεροπορικώς στη βάση της, η αποστολή του Παναθηναϊκού, θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Έτσι, επιλέχθηκε η λύση της επιστροφής με πούλμαν αυθημερόν για την Αθήνα, καθώς αφ’ ενός, οι «πράσινοι» θα έχαναν το ρεπό ή το χαλάρωμα της Κυριακής στο Κορωπί και αφ’ ετέρου, η επόμενη πτήση Ιωάννινα – Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (20:30). Για τους λόγους αυτούς, προτιμήθηκε η επιστροφή μέσω του πούλμαν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...