ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Έβαλα πολλές φορές πλάτη, δέχομαι πόλεμο»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έδωσε τη δική του εξήγηση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό στις δικαστικές αίθουσες.

Ταυλαρίδης: «Έβαλα πολλές φορές πλάτη, δέχομαι πόλεμο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Ταυλαρίδη στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ»:

«Η πρόταση που μου έγινε το πρωί της Τρίτης και πριν από την εκδίκαση στο δικαστήριο ήταν από τα 97.000 ευρώ που μου οφείλονται να εισπράξω άμεσα στο χέρι 40.000 και τα υπόλοιπα να τα χαρίσουμε. Η δεύτερη, να μου δώσουν 25.000 ευρώ και να υπογράψουμε ιδιωτικό συμφωνητικό για τα υπόλοιπα, που θα μου εξοφληθούν σε επτά μηνιαίες δόσεις. Αρνήθηκα. Και δεν υπήρξε αντιπρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Τα περιθώρια υπομονής και ανοχής έναντι του Παναθηναϊκού έχουν στερέψει προ πολλού. Με δεδομένο ότι η ανοχή που έδειξα κατάντησε να είναι ενοχή για μας τους ίδιους. Κι όμως, παρ΄όλα αυτά δέχομαι ανοίκειες επιθέσεις και πόλεμο που είναι ξένος προς τη συμπεριφορά μου.

Με πολύ κόπο έλαβα τα χρήματα, αλλά δέχομαι πόλεμο και η τακτική που ακολουθεί η ΠΑΕ είναι αθέμιτη αναφορικά με τις νόμιμες απαιτήσεις μου. Θα διεκδικήσω τα νόμιμα δικαίωματά μου μέχρι το τέλος και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η προσπάθειά μου αυτή θα ανταμειφθεί δεόντως. Έχω μάθει στη ζωή μου να διεκδικώ το δίκιο μου και να κερδίζω. Να παλεύω για στη ζωή μου με όπλο τη νομιμότητα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω κάνει πολλές φορές υπομονή και πολλές φορές στήριξα τον Παναθηναϊκό. Καταλήξαμε όμως στο σημείο αυτό και επειδή διεκδικώ οφειλόμενα να θεωρούμαι εχθρός της ομάδας. Οι αναλήθειες που ακούστηκαν είναι πολλές, σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά. Όταν όμως αξιώνω τις νόμιμες απαιτήσεις μου, δεν είμαι εχθρός της ομάδας, αλλά τη βοηθώ να είναι σωστή και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Να μη διασύρεται. Όλα έχουν τα όρια τους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.