ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Διαμαντόπουλο στα Γιάννενα

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, για τελευταία φορά, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στα Γιάννινα.

Με Διαμαντόπουλο στα Γιάννενα

Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπου εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή.

Ο μάναντζερ δεν άντεξε την υπάρχουσα κατάσταση( όχι μόνο το γεγονός ότι δεν υπήρχαν χρήματα)  και αποφάσισε χθες να υποβάλλει την παραίτηση του.

Παρολα αυτά,ακολούθησε την αποστολή των “πρασίνων” στα Γιάννενα για το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ, καθώς όπως ενημέρωσε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ήθελε να βρεθεί δίπλα τους για μία τελευταία φορά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αντικαταστάτης του στην παρούσα φάση στο Τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.