ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πράσινη καρδιά του Μάικ Τζέιμς!

Πριν φύγει, είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει. Και δεν ήταν μια υπόσχεση που έμεινε στα λόγια, αφού το μυαλό και η καρδιά του Μάικ Τζέιμς παρέμεινε στον Παναθηναϊκό όλο το διάστημα της απουσίας του!

Η πράσινη καρδιά του Μάικ Τζέιμς!

Οι κανονικές ιστορίες είναι για τους συνηθισμένους ανθρώπους. Οι κανονικές ιστορίες είναι για τις συνηθισμένες ομάδες. Ο Μάικ Τζέιμς ουδέποτε υπήρξε ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Κι όσο για τον Παναθηναϊκό; Ε, μια μικρή αναδρομή σε όσα έγιναν την προηγούμενη σεζόν καθιστά οποιαδήποτε συζήτηση για κοινοτοπίες αβάσιμη. Αν η ομάδα μπάσκετ μετουσιωνόταν σε έναν παίκτη, τότε θα ήταν ο Αμερικανός. Εκρηκτικός, διπολικός, οξύθυμος, απρόβλεπτος, αλλά και πιστός, φιλότιμος, συνεπής, αγαπησιάρης! Λίγες μέρες πριν τη γιορτή του έρωτα, μια μεγάλη αγάπη φουντώνει ξανά. Ο Τζέιμς και ο Παναθηναϊκός άντεξαν μόλις μερικούς μήνες χώρια, παρότι στην ουσία (σ.σ. μουσική μελοδράματος) δε χώρισαν ποτέ!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.