ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έμεινε άναυδος με το ΟΑΚΑ ο Πέιν!

Δείτε τι δήλωσε!

Έμεινε άναυδος με το ΟΑΚΑ ο Πέιν!

Δείτε κομμάτι της συνέντευξης του στην «Πράσινη»:

«Πέρασα υπέροχα βλέποντας το παιχνίδι. Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα και το κοινό εκπληκτικό. Πραγματικά ήταν κάτι το οποίο δεν είχα δει ποτέ στο παρελθόν. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να παίξω για αυτόν τον κόσμο και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου» ήταν τα λόγια του Αμερικανού παίκτη στην EuroLeague Greece λενώ η δική του οπτική γωνία για το ματς ήταν ότι «παίξαμε πολύ γρήγορα, μοιράσαμε ωραία τη μπάλα και γενικά είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Βέβαια το κλειδί ήταν η άμυνα και όπως είναι γνωστό, η άμυνα είναι εκείνη που κερδίζει τα παιχνίδια.»

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να δώσει μια υπόσχεση λέγοντας ότι «αυτό που θέλω είναι να παίξω δυνατά και να προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ για να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Θα κάνω το καλύτερο δυνατόν!».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...