ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Αν είχαμε ένα φορ σαν τον Μπεργκ…»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ανέδειξε μέσω παραδείγματος το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση.

Κολοβέτσιος: «Αν είχαμε ένα φορ σαν τον Μπεργκ...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, δεν έχουμε πάρει ακόμα νίκη εκτός έδρας και αυτό δεν μας τιμάει ως ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι συνδυασμός ψυχολογίας, χαμένων ευκαιριών και αν βάζαμε γκολ με τον Μυστακίδη απόψε θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω.

Μας λείπει ένας καλός φορ σαν τον Μπεργκ, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε, αν είχαμε έναν σέντερ φορ τύπου Μπεργκ θα είχαμε πάρει αρκετά διπλά. Έτσι είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζουμε καθημερινά δυσκολίες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη, το έχουμε πει και στα αποδυτήρια, ξεκινήσαμε καλά απόψε, πατούσαμε καλύτερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν κομβική κατά τη γνώμη μου η χαμένη ευκαιρία του Μυστακίδη και δεχθήκαμε τελικά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ειδικά το δεύτερο δεν γίνεται να μπαίνει έτσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...