ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προσωπικός λόγος» ίσον… Παναθηναϊκός για τον Τζέιμς (pic)

Δείτε τη φωτογραφία από την κάρτα στατιστικών της τελευταίας αναμέτρησης με τους Πέλικανς.

«Προσωπικός λόγος» ίσον... Παναθηναϊκός για τον Τζέιμς (pic)

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων, ότι ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται καθ’ οδόν προς το ΟΑΚΑ.

Ο 28χρονος γκαρντ περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του από τους Πέλικανς για να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και να ενταχθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το όνομα του Τζέιμς βρέθηκε στο box score της αναμέτρησης των Πέλικανς με τους 76ers, για τυπικούς λόγους, καθώς πλέον δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Νέας Ορλεάνης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δίπλα από την ένδειξη DNP, η οποία τοποθετείται σε όσους δεν πάτησαν ούτε λεπτό στο παρκέ, μπήκε η υποσημείωση ”Personal”, δηλαδή ”απουσία για προσωπικούς λόγους”.

Φυσικά, οι προσωπικοί λόγοι έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο 28χρονος γκαρντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχοντας μπει ήδη σε διαδικασίες… πακεταρίσματος για την επίκειμενη μετακόμισή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...