ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ Τζέιμς: Η επιστροφή, ο νέος ρόλος και ο Καλάθης (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Superfoods και ετοιμάζεται για το νέο ρόλο που ετοιμάζεται να του δώσει ο Τσάβι Πασκουάλ. Η συνεργασία με τον Καλάθη, τα λεπτά στο «2» και η ικανότητα στο σκοράρισμα...

Μάικ Τζέιμς: Η επιστροφή, ο νέος ρόλος και ο Καλάθης (vids)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέδωσε μία μακροσκελή ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως το δημοψήφισμα για την παραμονή του Παναθηναϊκού Superfoods στην Euroleague αναβάλλεται.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης «έδωσε» και μία είδηση η οποία έκανε… κρότο και δημιούργησε κύματα ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Superfoods: Ο Μάικ Τζέιμς… προβάρει και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι και ετοιμάζεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στον δρόμο για το Final Four του Βελιγραδίου και στη διατήρηση των κεκτημένων στη Stoiximan.gr Basket League.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...