ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάννης: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης επεσήμανε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο που η ομάδα δεν μπορεί να πάρει νίκη εκτός έδρας.

Χατζηγιοβάννης: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για το πρώτο ημίχρονο πέρα απ’ τα γκολ των αντιπάλων δε θυμάμαι να είχαν κάνει άλλη φάση τα Γιάννενα, αλλά ούτε εμείς ήμασταν καλοί. Χάναμε εύκολα την μπάλα, είχαμε και μια ευκαιρία με τον Μυστακίδη, στην οποία δε βάλαμε το γκολ, έτσι ήμασταν πίσω στο ημίχρονο».

Για την ποιότητα του Κόντε και αν έπαιξε ρόλο: «Ξέρουμε ότι ο Κόντε είναι από τους καλύτερους παίκτες, το είπαμε και πριν να τον προσέχουμε, έβαλε και ένα γκολ δύσκολο να μπει, ήταν τυχερός, μπήκε και αυτό. Ήταν τυχερός στο γκολ, του’ κατσε μπήκε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σ’ αυτό».

Για το δεύτερο ημίχρονο, τι άλλαξε και τη δική του συμβολή: «Δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, τι έκανα καλά και τι όχι, το αφήνω να το κρίνουν άλλοι αυτό. Από εκεί και πέρα όντως, νομίζω στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, ήρθε και το γκολ γρήγορα, στο 70′, είχαμε ακόμα ένα 15λεπτο-20λεπτο να προσπαθήσουμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πιο πολύ την μπάλα στην κατοχή μας από τον αντίπαλο, αλλά δεν είχαμε το γκολ πάλι».

Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου…
Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου… 34.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει εντοπίσει τι φταίει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε μία νίκη σε 11 εκτός έδρας ματς: «Όχι, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται καλά. Εντάξει, έχουμε και ευκαιρίες, βάζουμε γκολ, μας στεναχωρεί πολύ που δεν μπορούμε να κάνουμε νίκη εκτός έδρας, πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο, να δουλεύουμε κι άλλο για να έρθουν οι νίκες».

Για το αν ο Παναθηναϊκός προλαβαίνει το «τρένο» της Ευρώπης: «Ναι, σίγουρα προλαβαίνουμε, δε νομίζω ότι έχουμε μεγάλη διαφορά απ’ τον πέμπτο, να’ μαστε πέντε βαθμούς δεν ξέρω, έξι κι έχει ακόμα 9-10 παιχνίδια, άρα δεν αποκλείεται να είμαστε στην πεντάδα. Έχουμε ακόμα τον στόχο για την πεντάδα, θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα, ο καθένας ό,τι μπορεί και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε στην πεντάδα, θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα γυρίσει αυτό, αυτή η γκαντεμιά, γρουσουζιά που υπάρχει στα εκτός έδρας παιχνίδια».

loading...