ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την πτώση του αεροσκάφους στη Ρωσία

Ρωσικό αεροσκάφος της εταιρείας Saratov, τύπου Antonov, συνετρίβη κοντά στη Μόσχα όπως αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την πτώση του αεροσκάφους στη Ρωσία

το αεροπλάνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 71 άτομα (65 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα), ενώ χάθηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέτοβο της Μόσχας.

RT
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

@RT_com

: First VIDEO from Russian plane crash site emerges online https://on.rt.com/8ywc 

Список экипажа Ан-148, разбившегося под Москвой:

Валерий Гоубанов – командир экипажа Сергей Гамборян – второй пилот Анастасия Славинская – бортпроводник Виктория Коболь – проводник Олег Сергеев – техник Андрей Рябинин – техник

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Interfax, «το αεροπλάνο συνετρίβη έξω από το χωριό Αργκούνοβο, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας», ενώ όπως μεταδίδει το πρακτορείο Tass όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, ομάδα διάσωσης που ειπχειρεί στην ευρύτερη περιοχή εντόπισε δύο σορούς.

Появилась информация что на взлёте Ан-148 столкнулся с вертолётом Почты России.

Όπως έχει γίνει γνωστό έχουν ήδη εντοπιστεί τα πρώτα συντρίμμια του αεροσκάφους στην περιοχή Ραμένσκογιε σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτου Ανάγκης, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο με προορισμό το Ορσκ, μία πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν, σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων από τη Μόσχα.

Μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Interfax, αναφέρουν ότι το αεροπλάνο πριν από τη συντριβή του έχανε ραγδαία ύψος και έπεφτε φλεγόμενο.

Πηγή: athensvoice

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...