ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Εντός ημέρας η ανακοίνωση για Τζέιμς

Την Τρίτη αναμένεται να βγει η ανακοίνωση της επιστροφής του 28χρονου γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Εντός ημέρας η ανακοίνωση για Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσουν μαζί από εδώ και στο εξής, με τον Αμερικανό να αφήνει το ΝΒΑ, επιστρέφοντας στο «τριφύλλι» με στόχο την πορεία έως το Βελιγράδι αλλά και την επανάκτηση των σκήπτρων του πρωταθλητή Ελλάδος.

Τζέιμς και Παναθηναϊκός τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της επιστροφής του Αμερικανού γκαρντ είναι οι ανακοινώσεις από πλευράς «τριφυλλιού», γεγονός που αναμένεται να συμβεί κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφικής κίνησης από πλευράς Παναθηναϊκού, αποτελεί απλώς θέμα μερικών ωρών.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...