ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξαντλείται η υπομονή στον Παναθηναϊκό

Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τους Άραβες, έτοιμος για κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Εξαντλείται η υπομονή στον Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται ακάθεκτο το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Αλ Αΐν και Παναθηναϊκού, σχετικά με την καταβολή της δόσης για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ, από πλευράς του συλλόγου από τα ΗΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει εδώ και αρκετές ημέρες στα ταμεία του το ποσό των 750.000 ευρώ, ούτως ώστε να το μεταφέρει απευθείας στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του για τη πληρωμή μέρους οφειλόμενης δόσης του μισθού τους.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τώρα, καθώς ο σύλλογος από τα Εμιράτα φαίνεται πως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την αποπληρωμή της δόσης, ενώ δεν έχει στείλει ουδεμία απάντηση στα e-mail του «τριφυλλιού».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» αναμένεται να τηρήσουν και σήμερα στάση αναμονής κι αν δουν ότι οι Άραβες εξακολουθούν να… αγνοούνται, τότε θα πάρουν τη νομική οδό, κάνοντας νύξη σε FIFA και UEFA.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...