ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιέζει η UEFA, στο «κάδρο» η αδειοδότηση

Τα δύο μεγάλα «μέτωπα» στα οποία καλείται να βρει λύση ο Παναθηναϊκός.

Πιέζει η UEFA, στο «κάδρο» η αδειοδότηση

Πλησιάζουμε προς το τέλος μιας… μαρτυρικής σεζόν για τον Παναθηναϊκό και η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική, κρίνοντας από το αυστηρό πλαίσιο στο οποίο καλείται να κινηθεί ο σύλλογος ούτως ώστε να λάβει εγγυήσεις για την επόμενη ημέρα.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες ώστε να τακτοποιήσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις που αφορούν τις οφειλές τους και να γλιτώσουν την οριστικοποίηση της «καμπάνας» που έρχεται από την UEFA, η οποία έχει δώσει προθεσμία στον σύλλογο έως την 1η Μάρτη.

Εάν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να αποπληρώσει τα οφειλόμενα προς τρίτους, τότε η Ομοσπονδία θα οριστικοποιήσει την ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Καμπάνα» που θα τεθεί σε ισχύ όποια σεζόν από τις τρεις επόμενες καταφέρει η ομάδα να τερματίσει σε θέση που δίνει πρόκριση σε ευρωπαϊκά κύπελλα.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 57.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η διοίκηση έχει μπροστά της και το ζήτημα της εξασφάλισης άδειας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League. Διαδικασία που για να κινηθεί και εν τέλει να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα θα πρέπει να υπάρξει εξασφάλιση της τακτοποίησης ορισμένων τρεχόντων ζητημάτων, ούτως ώστε να μην προστεθεί κι άλλο βάρος στον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...