ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χίλιεμαρκ: “Γι αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό”

Για την οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στην Τζένοα μίλησε ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ.

Χίλιεμαρκ:

αλυτικά όσα είπε ο Σουηδός χαφ στην ιστοσελίδα svenskafans.com:

Γιατί γύρισες πίσω στην Τζένοα;

«Άνηκα στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα που ήμουν δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ήμασταν σε συζητήσεις με την ομάδα για να αποχωρήσω από τις αρχές Δεκέμβρη με την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα. Και όταν ο Μπαλαρντίνι γύρισε στην ομάδα φάνηκε σαν μια πολύ καλή εναλλακτική».

Αν εξαιρέσουμε τα οικονομικά και εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, πήγαν καλά τα πράγματα στην Ελλάδα για σένα;

«Ναι έτσι νομίζω. Έπαιξα σε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που δεν ξεκίνησα περνούσα ως αλλαγή συνήθως στο ημίχρονο. Έπαιξα περίπου σε 16 παιχνίδια από τα οποία στα 12 ήμουν βασικός και σκόραρα έξι-επτά γκολ. Ήταν μια πετυχημένη μιση σεζόν που μπόρεσα να διατηρήσω την καλή μου φόρμα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως είδες τις διαφορές ανάμεσα στην Ιταλία και στην Ελλάδα;

«Ο ρυθμός ήταν καλός. Μία από τις ικανότητές του είναι στην ταχύτητα και στην αντοχή. Ένιωθα καλά και τώρα νιώθω επίσης πολύ καλά μετά το μικρό διάλειμμα τον Γενάρη. Έχω παίξει σε όλα τα ματς μετά την διακοπή και έτσι νιώθω καλά».

Σχετικά με την Εθνική ομάδα τι έχεις στο μυαλό σου;

«Για μένα είναι όνειρο να παίξω στο Μουντιάλ. Έπαιξα στα έξι από τα δέκα παιχνίδια των προκριματικών και έτσι θέλω πάρα πολύ να είμαι στη Ρωσία. Λυπήθηκα που δεν έπαιξα στα μπαράζ με την Ιταλία αλλά τώρα αυτό αποτελεί παρελθόν και κοιτάω μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.