ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Επανέρχεται για Κουλιμπαλί η Αστάνα

Ο σύλλογος από το Καζακστάν μπαίνει σε νέο κύκλο επαφών με τον Παναθηναϊκό για τον διεθνή μπακ από το Μάλι, έχοντας παράλληλα το νου της και στην UEFA.

Επανέρχεται για Κουλιμπαλί η Αστάνα

O Oυσμάν Κουλιμπαλί δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα «κρούση» από το Καζακστάν και συγκεκριμένα από την Αστάνα, με τον σύλλογο να ετοιμάζεται να επανέλθει για να αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό από το Μάλι.

Η Αστάνα φέρεται έτοιμη να πραγματοποιήσει νέα πρόταση ώστε να φέρει στο Καζακστάν τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ωστόσο πρώτιστα θα πρέπει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την UEFA, η οποία έχει τον εν λόγω σύλλογο σε καθεστώς επιτήρησης.

Πάντως, στο Καζακστάν δεν φαίνεται να ανησυχούν για το ζήτημα αυτό, με τους ανθρώπους της Αστάνα να αισιοδοξούν για λύση της επιτήρησης από τη στιγμή που υπάρξει κάποια πώληση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το θέμα του Κουλιμπαλί, ο σύλλογος από το Καζακστάν ετοιμάζεται να προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο της τάξεως των 450.000 ευρώ, ενώ στον Παναθηναϊκό τα χρήματα θα κυμαίνονται μεταξύ των 150-200.000 ευρώ.

Ο αμυντικός από το Μάλι φέρεται να είναι «ζεστός» στην προοπτική μετακόμισης στο Καζακστάν και η υπόθεση αναμένεται να έχει εξελίξεις στο άμεσο μέλλον, εφ’ όσον η Αστάνα πάρει το «πράσινο φως» από την ομοσπονδία της χώρας αλλά και την UEFA, ώστε να «τρέξει» τη μεταγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.