ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται στην Αθήνα και ανακοινώνεται ο Τζέιμς

Ημέρα Μάικ Τζέιμς η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ να αρχίζει από σήμερα τη δεύτερή του θητεία στο «τριφύλλι».

Έρχεται στην Αθήνα και ανακοινώνεται ο Τζέιμς

Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ετοιμάζονται να καλωσορίσουν εκ νέου στην ομάδα τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αφήνει το ΝΒΑ για να πετύχει όσα δεν έφτασε την περασμένη σεζόν (πρόκριση στο Final 4) αλλά και να βοηθήσει ώστε να διατηρηθούν τα εγχώρια σκήπτρα στη Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τις ΗΠΑ στην Αθήνα, με την πτήση του να αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά τις 16:30. Όπως όλα δείχνουν, η άφιξή του στην Ελλάδα θα συνοδευτεί και από την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του, η οποία όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα συνέβαινε σήμερα.

Ο Τζέιμς έχει μπροστά του δέκα περίπου ημέρες ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και εν συνεπεία στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα τον χρησιμοποιήσει στο μεγάλο παιχνίδι με τη Χίμκι στη Ρωσία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...