ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Γ.Σ Λάρισας (17:00, COSMOTE SPORT4,LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Για τη νίκη υπό το βλέμμα των «νέων»

Οι πράσινοι υποδέχονται σήμερα τον Φάρο και μοναδικό στόχο έχουν φυσικά να διατηρήσουν το αήττητο.

Για τη νίκη υπό το βλέμμα των «νέων»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, υπό το βλέμμα των Πέιν και Τζέιμς, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Γ.Σ Λάρισας στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Φυσικά οι πράσινοι θέλουν να «καθαρίσουν» από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι, ώστε να κρατήσουν με ιδιαίτερη ευκολία το αήττητο στην Basket League.

Φυσικά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αντρέ Πέιν και Μάικ Τζέιμς αλλά και τον Ματ Λοτζέκσι, ο οποίος συνεχίσει τις θεραπείες. Στο τριφύλλι θέλουν να κρατήσουν τον ρυθμό τους και να είναι σε ετοιμότητα ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης εβδομάδας απέναντι στη  Χίμκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...