ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γκάζια» από Ουζουνίδη στο Κορωπί: «Κάνετε τραγικά λάθη»

Έντονες παρατηρήσεις από τον Εβρίτη τεχνικό προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης. Αναλυτικά οι κυριότερες ατάκες του Ουζουνίδη κατά τη διάρκεια της βιντεοθεραπείας.

«Γκάζια» από Ουζουνίδη στο Κορωπί: «Κάνετε τραγικά λάθη»

Όπως έγινε γνωστό, το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί υπέστη τροποποιήσεις με πρωτοβουλία του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος για περίπου δύο ώρες κράτησε τους παίκτες του σε αίθουσα του «Γ. Καλαφάτης» αναλύοντάς τους μέσω βίντεο την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν χαρίστηκε στην κριτική του, ασκώντας έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, που για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. «Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ μετά από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακα τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί γιατί τελείωνε το ημίχρονο;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το πρώτο γκολ του Κόντε στους «Ζωσιμάδες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα εξής: «Μπορώ να δεχτώ ότι χάνετε ματς που ο αντίπαλος μας κάνει μόνο δυο-τρεις ευκαιρίες κι εμείς σπαταλάμε τις φάσεις τόσο εύκολα και χάνουμε γκολ σε κενή εστία! Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να… διασκεδάζουμε. Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να… παίζετε, καταλάβετέ το».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, ανέφερε: «Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ’ το θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...