ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα κάγκελα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Ποιον έχουν στο μάτι και πώς «χτυπούν»

Καυτό παρασκήνιο.

Στα κάγκελα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Ποιον έχουν στο μάτι και πώς «χτυπούν»

Η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη κυριάρχησε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, με τον παίκτη τελικά να παραμένει στο Τριφύλλι, αφού είπε “όχι” στον ΠΑΟΚ, ενώ η φημολογούμενη πρόταση από την Σαμπντόρια δεν ήρθε ποτέ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θεωρούν ως υπαίτιο για το γεγονός ότι χάλασε η πώληση του Έλληνα χαφ τον ατζέντη του παίκτη, Αντώνη Αποστολόπουλο, αφού όπως γράφεται, ο γνωστός μάνατζερ υποσχέθηκε στον Παναθηναϊκό ότι θα “σκάσει” πρόταση από την Σαμπντόρια μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ολο το παρασκήνιο εδώ

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.