ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

To απίθανο ρεκόρ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΓΣΛ Φάρου!

Τα 10 κοψίματα του Παναθηναϊκού Superfoods αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Basket League εδώ και 17 χρόνια.

To απίθανο ρεκόρ του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΓΣΛ Φάρου!

Αναλυτικά ο δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ:

«Σε ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο ισοφάρισε την κορυφαία εκκίνηση της ιστορίας του κάνοντας το 16/16 κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε σε μία ιστορική επίδοση. Οι παίκτες του έκαναν 10 κοψίματα για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Η τελευταία φορά που έφτασαν σε αυτόν τον αριθμό κοψιμάτων ήταν στις 22 Απριλίου 2001 σε παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στο μεσοδιάστημα οι «πράσινοι» είχαν από οχτώ κοψίματα…

*Στην περίοδο 2009-10 κόντρα στον Άρη εκτός έδρας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Στην περίοδο 2010-11 κόντρα στον Ολυμπιακό εντός έδρας για την κανονική περίοδο.

*Στην περίοδο 2011-12 κόντρα στον Ηλυσιακό εκτός έδρας.

*Στην περίοδο 2015-16 κόντρα στον Κολοσσό H Hotels εντός έδρας.

Τα 10 κοψίματα αποτελούν ισοφάριση της 3ης καλύτερης επίδοσης στην ιστορία του «τριφυλλιού» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Είχε 12 στις 26 Φεβρουαρίου 1994 σε παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας και 11 στην ίδια σεζόν, στις 30 Ιανουαρίου 1994 κόντρα στον Πανιώνιο Βίκος Cola.

Οι «πράσινοι» είχαν 10 κοψίματα πέραν του χθεσινού αγώνα και εκείνου του 2001 με την ΑΕΚ και στις 21 Μαρτίου 1995 κόντρα στο Σπόρτιγκ.

*Ο Παναθηναϊκός Superfoods παράλληλα σημείωσε νέο ρεκόρ και για τη φετινή Stoiximan.gr Basket League με τις 10 τάπες που καταγράφηκαν στη στατιστική του. Το προηγούμενο ήταν οι οχτώ που είχαν το Λαύριο Megabolt στην 5η και η Κύμη στη 14η αγωνιστική.

*Τέσσερις από αυτές τις 10 τάπες τις έκανε ο Ζακ Όγκαστ ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος.

*Με τους οχτώ πόντους του ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τους 2.000 πόντους στη Stoiximan.gr Basket League.

*Τους 500 πόντους ξεπέρασαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα τόσο ο Κρις Σίνγκλετον όσο και ο Κένι Γκάμπριελ.

Το ΟΑΚΑ εμπνέει τον Παπαντωνίου

Ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τις εννιά ασίστ που μοίρασε στο ΟΑΚΑ. Στο ίδιο γήπεδο σημείωσε και το ρεκόρ καριέρας του με 10 ασίστ ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels για την 23η αγωνιστική της σεζόν 2013-14.

Ο γκαρντ του Γυμναστικού έφτασε τις 300 εύστοχες βολές καριέρας. Είχε 2/4 και πλέον μετράει 300/412 (72,81%).

*Με τους έξι πόντους του, ο Γιώργος Διαμαντάκος ξεπέρασε τους 200 στην κατηγορία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...