ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε έρθει με ενοχλήσεις ο Μυστακίδης, χάνει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Είχε έρθει με ενοχλήσεις ο Μυστακίδης, χάνει το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Οπως έκανε γνωστό νωρίτερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Μυστακίδης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ώστε να καθαρίσει ο μηνίσκος. Φυσικά, πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεμένει από επιθετικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είχε έρθει στο τριφύλλι με πρησμένο γόνατο. Ο ίδιος είχε ενοχλήσεις, αλλά προσπαθούσε να παίξει και τα έδινε όλα.  Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά μετά τον χιαστό που υπέστη ο ποδοσφαιριστός και γι’ αυτό στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρεται ότι  «η μαγνητική τομογραφία έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής».

Οι εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο λένε ότι ο Μυστακίδης θα απουσιάσει το λιγότερο τρεις εβδομάδες από τα γήπεδα. Αυτό σημαίνει ότι χάσει σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 4 Μαρτίου, ενώ ανάλογα με την αποθεραπεία του θα γίνει γνωστό αν θα παίξει στις 18 Μαρτίου απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...