ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια με Ουκρανούς οπαδούς στο Κολωνάκι

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ Ρώσων που διαμένουν στην Ελλάδα με οπαδούς της Ντ. Κιέβου στον Αγ. Διονύσιο Κολωνάκι το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια με Ουκρανούς οπαδούς στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 15:00, όταν ομάδα 20 Ρώσων κινήθηκε κατά 40 Ουκρανών με τους οποίους ενεπλάκησαν.

Tην ίδια ώρα, από την ΕΛ.ΑΣ διαρρέεται ότι την ώρα που οι Ουκρανοί βρίσκονταν στον Αγ. Διόνυσο είδαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να τρέχουν, κινητοποιώντας τους αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.

Πηγή: newpost

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...