ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ 30-40 ΔΟΣΕΙΣ

Ελπίδα για τον Παναθηναϊκό η πρόταση της Λίγκας σε ΠΣΑΠ

Στο πράσινο στρατόπεδο ελπίζουν σε μία νέα «ανάσα», σε περίπτωση που ο ΠΣΑΠ αποδεχτεί την πρόταση της Λίγκας για αποπληρωμή των οφειλών σε ποδοσφαιριστές σε 30-40 δόσεις.

Ελπίδα για τον Παναθηναϊκό η πρόταση της Λίγκας σε ΠΣΑΠ

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, το τριφύλλι όπως και άλλες ομάδες αναμένεται να πάρουν μεγάλη οικονομική ανάσα σε περίπτωση που υπαχθούν οι ΠΑΕ, με υπουργική απόφαση, στην τροπολογία με τις 120 δόσεις εξόφλησης χρεών προς το δημόσιο.

Πέρα από αυτό λοιπόν, στο πράσινο στρατόπεδο ελπίζουν να πάρουν και μία δεύτερη «ανάσα» κι αυτή θα αφορά τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, η Λίγκα έχει προτείνει την επιμήκυνση των δόσεων αποπληρωμής από τις ομάδες προς τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση, οι ομάδες οφείλουν να αποπληρώνουν τους ποδοσφαιριστές μέσα σε 10 δόσεις. Η Λίγκα λοιπόν σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους του ΠΣΑΠ ζήτησε η αποπληρωμή αυτή να γίνεται σε 30-40 δόσεις. Σκοπός αυτή της ρύθμισης είναι από τη μία η ΠΑΕ να πάρουν οικονομική ανάσα και να επιβιώσουν και από την άλλη οι π0δοσφαιριστές  να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τα χρήματα τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην περίπτωση του τριφυλλιού τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ και μία τέτοια ρύθμιση θα αποδεικνυόταν σωτήρια για τους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...