ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μετατέθηκε το Παναθηναϊκός – Παμβοχαϊκός

Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 17η αγωνιστική της Volleyleague του Παναθηναϊκού, με τον Παμβοχαϊκό αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή αντί για το Σάββατο.

Μετατέθηκε το Παναθηναϊκός - Παμβοχαϊκός

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου αλλά αποφασιστικέ να γίνει μία μέρα αργότερα για τηλεοπτικούς λόγους. Έτσι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γυμναστήριο Κανήθου 19.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας – ΠΑΟΚ Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σκριμπώνης, Βαρατάσης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00 (ΕΡΤ2): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Ολυμπιακός ΣΦΠ Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δεληκωστίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου 19.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΟΦΠΦ Εθνικός Πειραιά Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Κούτρα.

Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – ΑΟΠ Κηφισιάς Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Χριστοφορίδη, Γραμματεία: Ψάρρα.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μετς 16.30 (ΕΡΤ2): Παναθηναϊκός – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 17/2) Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητές: Πέρρος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κουρπανίδης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γυμναστήριο Μιχ.Παρασκευόπουλος 16.30: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος Δ., Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης, Γραμματεία: Χειμωνάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...