ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα βρήκαν με Αναστασίου- Ατζαγκούν

Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν συμφώνησαν με το τριφύλλι για τις οφειλές και θα υπογράψουν διακανονισμούς.

Τα βρήκαν με Αναστασίου- Ατζαγκούν

Στο πράσινο στρατόπεδο δίνουν μεγάλη μάχη για να γίνει διακανονίσουν τις οφειλές του ενόψει UEFA και αδειοδότησης. Πιο συγκεκριμένα η UEFA έχει δώσει περιθώριο στον Παναθηναϊκό μέχρι τέλος του μήνα, ενώ μέχρι τέλος Μαρτίου θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα για τον φάκελο που θα σταλεί στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Ατζαγκούν και Αναστασίου ώστε να υπογράψουν διακανονισμούς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι οι πράσινοι πλέον «κοιτάνε» να πετύχουν το ίδιο και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλονται χρήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...