ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τη Λαμία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Λαμία (24/2).

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τη Λαμία | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου  (19:30) τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.grμέχρι και τη Δευτέρα 19/02, καθώς και από τα εκδοτήρια, από την Τρίτη 20/02  καθημερινά 09:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close