ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερό ξέσπασμα της Μακάμπι κατά της διαιτησίας! (pic)

«Άστραψαν» και «βρόντηξαν» οι παίκτες της Μακάμπι.

Φοβερό ξέσπασμα της Μακάμπι κατά της διαιτησίας! (pic)

Τεράστια έκπληξη έλαβε χώρα στον τελικό Κυπέλλου του Ισραήλ, εκεί όπου η πανίσχυρη Μακάμπι ηττήθηκε από την Χάποελ Χολόν, σε ένα ματς που άφησε έντονη πικρία στους ηττημένους οι οποίοι τα έβαλαν με τη διαιτησία.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόσο ο Άλεξ Τάιους, όσο και ο Ντιάντρε Κέιν δεν δίστασαν να εξαπολύσουν επίθεση κατά των διαιτητών, μέσω αναρτήσεών τους στα social media.

«Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ διαιτητές που έχω δει ποτέ. Η ΚΛΟΠΗ είναι λίγη μπροστά σε αυτό που έγινε…», ανέφερε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος σημείωσε: «Έχω νιώσει πως είναι να σε κλέβουν και στο παρελθόν, αλλά αυτό που έγινε εδώ είναι διαφορετικό…».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.