ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βασιλειάδης για την ποινή Euroleague σε Γιαννακόπουλο: «Βαρύτερη από το παράπτωμά του»

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στη ποινή που επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Βασιλειάδης για την ποινή Euroleague σε Γιαννακόπουλο: «Βαρύτερη από το παράπτωμά του»

Αναλυτικά όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον «Sport24 Radio 103,3»:

Για το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με μαθητές στις εξέδρες: «Το ερώτημα είναι γιατί συγκεκριμένα εισιτήρια καταλήγουν σε άλλα χέρια. Στο Ηράκλειο στον τελικό του μπάσκετ θα είναι μαθητές. Ταυτόχρονα το θέμα είναι προβληματικό. Για ποιο λόγο η ΚΑΕ δεν δίνει τα εισιτήρια εκεί που πρέπει; Ο αστυνομικός όσο ετοιμοπόλεμος και να είναι, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει τον χούλιγκαν. Όλο το σύστημα έχει πρόβλημα».

Για το αν θα είχε νόημα να καλούσε μαζί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Να καλέσουμε και τους δύο, τους κ. Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλο, δεν έχει νόημα. Θα είναι επικοινωνιακό σόου».

Για το θέμα των διεθνών διαιτητών που δεν ορίζονται από την ΕΟΚ: «Δεν μπορώ παρά να είμαι με την πλευρά της FIBA. Το υπουργείο δεν παρεμβαίνει στο θέμα των διαιτητών. Θα έπρεπε το θέμα να λυθεί. Εφόσον ένας διαιτητής είναι καλός, θα πρέπει να τον χρησιμοποιείς. Αν η Ομοσπονδία κάνει έκνομες ενέργειες, υπάρχουν όργανα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γηπεδικό της ΑΕΚ: «Και στο μπάσκετ η ΑΕΚ θα έχει ευχάριστα νέα σύντομα για το γηπεδικό».

Για τη διαμάχη FIBA – Euroleague: «Η διαμάχη FIBA – Euroleague θα έχει δραματικά αποτελέσματα για το μπάσκετ. Βλέπετε ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι περνούν τον Ατλαντικό, αλλά και στην Κίνα. Η διαμάχη τους θα αποδειχθεί καταστροφική».

Για την τιμωρία του Γιαννακόπουλου από την Euroleague: «Είμαι υπέρ των τιμωριών όταν υπάρχουν παρεκτροπές. Δεν μπορώ να τη σχολιάσω δυσμενώς, αλλά ήταν πιο βαριά από το ίδιο το περιστατικό. Πολλές φορές πίσω από αποφάσεις, μπορεί να κρύβονται άλλα πράγματα. Είναι καταφανέστατα πολύ βαρύτερη από το παράπτωμα που υπέπεσε. Θα κάνω τα πάντα ώστε να διαφυλάξω το κορυφαίο αθλητικό προϊόν της χώρας, το μπάσκετ. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπου μπορώ να παρέμβω με το νόμο, θα το κάνω».

Για το μπάσκετ: «Όταν ξεκινάει η συζήτηση για το αν η Ομοσπονδία έχει την αποκλειστική δυνατότητα να κάνει αθλητικές διοργανώσεις, σημαίνει ότι είμαστε στο επίκεντρο μεγάλων διεργασιών. Λάθη κάνουν και οι δύο οργανισμοί στο μπάσκετ. Κοιτάζουν το δέντρο και χάνονται στο δάσος. Γι’ αυτό το μπάσκετ δεν έχει τα ίδια χορηγικά αποτελέσματα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο ένας προσπαθεί να βγάλει τα μάτια του άλλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...