ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αισιοδοξία για Ταυλαρίδη

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αισιοδοξία για Ταυλαρίδη

Όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή, ο Στάθης Ταυλαρίδης ενημερώθηκε μέσω του Νίκου Αναστόπουλου για τη νέα συμβιβαστική πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία κάνει λόγο για άμεση καταβολή 50.000 ευρώ, ώστε ο παίκτης να παραιτηθεί των αξιώσεών του.

Ως τώρα, ο Στάθης Ταυλαρίδης πίεζε για την άμεση καταβολή των συνολικών χρεών που είχε το «τριφύλλι» προς εκείνον, ποσό που έφτανε τις 97.000 ευρώ, ωστόσο αναμένεται η τελική απάντησή του για τη νέα αντιπρόταση του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sportday», στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης, θεωρώντας πως στο τέλος ο Ταυλαρίδης θα κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά τις οφειλές, δεχόμενος την πρόταση των 50.000 ευρώ, χαρίζοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο ποσό (47.000 ευρώ).

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...